Twee Topconcerten in theater Le Brocope tijdens laatste weekend Open Stal

Opsterland-Ooststellingwerf - Tijdens het laatste weekend van kunstroute Open Stal zijn er twee Topconcerten in theater Le Brocope.

 
Op zaterdag 20 augustus speelt het elf man tellende orkest Cool Dawn Tentet werken van Glenn Miller en hernieuwde West Coast Jazz en op zondag 21 augustus sluit Big Band Zoot met een bezetting van twaalf top muzikanten de rij van concerten gedurende de Open Stal. De bedoeling is dat luisteraars hun dansschoenen meenemen want volgens de nieuwe traditie die langzaam aan ontstaat wordt dat een spetterend eindfeest.
 
Cool Dawn Tentet speelt op grandioze wijze muziek van Glenn Miller en West Coast jazz.met Pianist Feyo Sickinghe als aanvoerder van het elftal. Deze prachtige band vertolkt muziek van Miles Davis, Bud Powell, Bill Evans, Gerry Mulligan, Bemsha swing van Thelonious Monk en andere juweeltjes van de Cool Jazz. Virtuoze vlagen van de bevlogen muzikanten van het Cool Dawn West Coast Jazz Tentet.
 
Big Band Zoot staat voor vrolijkheid en swing in de stijl van de lindyhop, boogie en jive, met af en toe een uitstapje naar moderne tijden. Allen topmuzianten, met indrukwekkend cv’s in gerenommeerde formaties.Een feest voor een nieuwe generatie dansers, jazzliefhebbers en levensgenieters. Voorproefje: https://www.youtube.com/watch?v=yIjZ4C1Ywko
 
Entree beide avonden tien euro per avond. Aanvang beide avonden 20.15 uur.  Voor diner vooraf graag reserveren via info@lebrocope.nl
voor meer informatie www.lebrocope.nl of Mara Eijsbouts, tel. 06-46216952.