Lichtfontein Levenskunst Zomerfair gezellig en goed bezocht

Opsterland-Ooststellingwerf - De Lichtfontein Levenskunst Zomerfair die zondag werd gehouden in Appelscha was voor herhaling vatbaar.

,,Wij kijken terug op een goed bezochte en gezellige Zomerfair. Het aantal bezoekers was het dubbele vergeleken bij vorig jaar", vertelt Anita Geugien van de Lichtfontein. ,,De feedback die we kregen was dat de mensen vooral de grote diversiteit, het kleinschalige karakter en de relaxte sfeer van de fair als heel plezierig hebben ervaren. Veel bezoekers bleven dan ook langer dan ze gepland hadden. We gaan dit evenement zeker herhalen!" De fair presenteerde mensen die hun passie hebben gevonden en daar uiting aan geven. Er waren interessante en voor veel mensen nieuwe dingen, zoals tenen lezen en informatie over hoe je wichelroedes gebruikt en digeridoo's kunt maken. Het was voor bezoekers mogelijk om het Lichtfontein-labyrint te lopen of in een kristalgrid te liggen om de werking van edelstenen te ervaren. Mensen die hun passie gevonden hebben in hun beroep gaven behandelingen, bijvoorbeeld: intuïtief tekenen, voetreflexmassage, energetische healing, orakelkaartleggen, stoelmassage en edelstenentherapie.
Er waren kramen waar artikelen van hout of keramiek worden verkocht en in de Lichtfonteinwinkel vonden de bezoekers prachtige edelstenen, sieraden, wierook en andere cadeau-artikelen. Om de sfeer te verhogen was er een piano waarop iedereen die een stukje wilde spelen zijn of haar gang kon gaan. Naast een lekker kopje thee of koffie konden de bezoekers genieten van zelfgemaakte cake of taart en andere hapjes.