De Grote Meneer Kaktus Show negen dagen lang in Duinen Zathe

Drachten -  De Grote Meneer Kaktus Show was gisteren, zaterdag 15 oktober, voor het eerst te zien in Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. 

Peter Jan Rens, Johan Vlemmix en Mevrouw Stemband staan negen dagen lang in de oude vertrouwde boksring staan met hun ‘eerste ronde’ en de rest van de show. Het is Henri Frijlink en Jeroen Kolhoff van de Bikkel Groep uit Hoogeveen gelukt om De Grote Meneer Kaktus Show van Peter Jan Rens weer terug te krijgen in het theater. Jeroen Kolhoff: ,,Vroeger had je maar twee televisiezenders en een handjevol kwalitatief goede kinderprogramma’s. Daardoor keek iedereen naar De Grote Meneer Kaktus Show van Peter Jan Rens, Kweetniet en Mevrouw Stemband.”
,,Ouders willen graag hun herinnering met deze leuke show delen met hun eigen kinderen. Deze combinatie kunnen we nu met z’n allen maken.” De Grote Meneer Kaktus Show is te zien tot en met 23 oktober in Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. Voor meer informatie kun je kijken op Duinen Zathe op Facebook of www.duinenzathe.nl Foto's: John Boel / FotoTekst.nl