Reva wint met kleine selectie van Sneek

Opsterland-Ooststellingwerf - De volleybalheren van Mijn Makelaar/Reva wonnen vrijdag de thuiswedstrijd tegen Sneek 3.

Sneek 3 bestaat uit tien jonge spelers die een uur voor de wedstrijd al om het veld stonden. Op dat moment waren een aantal spelers van Reva nog onderweg naar de Skâns. Paul van Hoogmoed en Henk Veenstra waren deze avond niet aanwezig. Reva speelde deze avond met een selectie van zeven spelers.

 

Het begin van de eerste set begon aan Reva zijde slordig door persoonlijke fouten. Reva herstelde zich snel en uiteindelijk werd de set gemakkelijk gewonnen met 25-13.

 

De tweede set ging gelijk op. Het verschil in de score bleef de hele set minimaal. Halverwege de set moest Mijn Makelaar/Reva speler/coach Melle Smit vanwege een kuitblessure worden gewisseld. Mart Oenema viel in en dat pakte goed uit. De set werd gewonnen met 27-25.

 

In de derde set nam Sneek een voorsprong van een paar punten. Bij Reva werden een aantal onnodige fouten gemaakt. De achterstand kon helaas niet meer worden goedgemaakt en de set ging verloren met 21-25.

 

Na een peptalk van de coach begon Mijn Makelaar/Reva goed aan de vierde set. Er werd een duidelijke voorsprong opgebouwd en die werd niet meer uit handen gegeven 25-18 en hiermee werd de wedstrijd gewonnen met 3-1.

 

Coach: ,,Wij hebben vanavond de wedstrijd gewonnen met een kleine selectie en dat is een goed resultaat”

 

De volgende wedstrijd van Mijn Makelaar/Reva is uit tegen Joure 3.