Betoverende lichtjeswandeling in Nationaal Park Drents-Friese Wold

Drachten - In Nationaal Park Drents-Friese Wold wordt vrijdag 23 december van 18.00 tot 22.00 uur een lichtjeswandeling gehouden.

Muts op, handschoenen aan en genieten van een sfeervolle avondwandeling door de donkere en heerlijk geurende bossen van Nationaal Park Drents-Friese Wold. De boswachters van Staatsbosbeheer hebben op 23 december een deel van het bos sprookjesachtig verlicht met honderden kaarsen. Onderweg is van alles te beleven, zoals de klanken van viool of gitaar door Troubadour Columba en sfeervolle kersttafereeltjes. De wandeling voert over een volledig verhard pad en is voor iedereen geschikt, ook voor mensen in een rolstoel of met kinderwagen. Halverwege de wandeling zorgen de boswachters voor een sfeermoment bij een knapperend vuurtje en staat er voor iedereen warme chocomelk en een heerlijke oliebol klaar. Kinderen kunnen hier ook zelf een kerstlichtje maken en hiermee de wandeling voortzetten. Een mooi moment om helemaal in de kerstsfeer te komen voor jong en oud. Praktisch:
  • Kleed je op het weer en trek stevige schoenen aan
  • Prijs: inclusief warme chocolademelk en een oliebol
  • Geschikt voor mindervaliden
  Startpunt is het Buitencentrum Drents-Friese Wold aan Terwisscha 6a in Appelscha. Aanmelden noodzakelijk: via www.staatsbosbeheer.nl/lichtjesdrentsfriesewold. Voor meer informatie en overige activiteiten kun je kijken op www.staatsbosbeheer.nl/DrentsFrieseWold