Opbrengst Noordlease Rally JCI de Friese Wouden voor sportstichting Dol Fijn

Drachten - DRACHTEN - JCI De Friese Wouden heeft een cheque van 1250 euro overhandigd aan Sportstichting Dol Fijn. Op 26 november hield de JCI de Friese Wouden haar Noordlease Rally 2016. De opbrengst van deze Rally was dit jaar bedoeld voor sportstichting Dol Fijn. Vorige week werd tijdens de kerstborrel van de JCI aan bestuurslid Hillie van Rees van Dol Fijn een cheque van maar liefst 1250 euro overhandigd. Dit bedrag zal door sportstichting Dol Fijn worden gebruikt voor de aanschaf van nieuw informatiemateriaal voor de voorlichting over haar activiteiten op onder andere scholen en instellingen. Zo wil sportstichting Dol Fijn proberen om nog meer mensen met een beperking aan het sporten te krijgen.

DRACHTEN - JCI De Friese Wouden heeft een cheque van 1250 euro overhandigd aan Sportstichting Dol Fijn. Op 26 november hield de JCI de Friese Wouden haar Noordlease Rally 2016. De opbrengst van deze Rally was dit jaar bedoeld voor sportstichting Dol Fijn. Vorige week werd tijdens de kerstborrel van de JCI aan bestuurslid Hillie van Rees van Dol Fijn een cheque van maar liefst 1250 euro overhandigd.
Dit bedrag zal door sportstichting Dol Fijn worden gebruikt voor de aanschaf van nieuw informatiemateriaal voor de voorlichting over haar activiteiten op onder andere scholen en instellingen. Zo wil sportstichting Dol Fijn proberen om nog meer mensen met een beperking aan het sporten te krijgen.