Introductiecursus T’ai Chi in de Burgemeester Harmsma School

Opsterland-Ooststellingwerf - Vanaf 1 februari houdt Sportclub F en F The Inner Way een tienweekse introductiecursus T'ai Chi in het gymlokaal van de BHS in Gorredijk.

De lessen vinden plaats op woensdagavond van 20.15 tot 21.15 uur. T’ai Chi is een Chinese bewegingskunst die heilzaam is voor lichaam en geest. Het hoofddoel is het versterken van het lichaam aan de hand van ademhalingsoefeningen en cirkelvormige bewegingen. Deelnemers aan de introductiecursus T’ai Chi ervaren een steeds ruimer inzicht hoe je zelf een positieve prikkel kunt geven aan je lichamelijke en geestelijke welbevinden. In de periode van tien weken maken deelnemers kennis met T'ai Chi Quan (de T'ai Chi vorm). Het betreft een introductie met de Chinese bewegingskunst T'ai Chi en meer specifiek met de Yangshi 43 T'ai Chi vorm waarbij op zoek wordt gegaan naar een juiste lichaamshouding, het vinden van een alerte ontspanning en oefenen samen op melodieuze ontspanningsmuziek. De introductiecursus is prima geschikt voor iedereen die een keertje wil onderzoeken of T'ai Chi een bewegingsactiviteit is die bij hem/haar past.
Voorafgaand aanmelden voor de introductiecursus T'ai Chi is noodzakelijk en kan tot 1 februari via info@sportclubfenf.nl, via 0515-432030 of via www.sportclubfenf.nl (u kunt het inschrijfformulier downloaden).