Franse avond in Le Brocope

Opsterland-Ooststellingwerf -  Op zaterdag 4 februari om 20.15 uur brengt het jonge en getalenteerde Thomas Baggerman Trio samen met zangeres Eva Scholten in theater Le Brocope muziek van Django Reinhardt en zigeunermuziek in de stijl van het Rosenberg trio.

De Baggerman broers worden beschouwd als een van de meest getalenteerde gypsy gitaar trio's in Nederland.
Sinds de start van het trio in 2009 hebben de jongens een ware buzz veroorzaakt in binnen- en buitenland. Onder de vele optredens waren festivals zoals Jazz in Duke Town, Jazzfestival Breda, Django Reinhardt Festival Hildesheim (GE), Festival Django Liberchies (BE), Django Memorial Augsburg (DE) en's werelds beroemdste Django Reinhardt Festival in Samois sur Seine (FR).
Het trio bestaat uit de broers Thomas en Max Baggerman op gitaren en Machiel Willemsen op contrabass. Samen spelen ze gypsy swing met een vleugje van bebop, Latijn, bossa nova, tango en klassieke muziek: originelen en improvisaties. Dit alles met een hedendaags tintje en altijd recht uit het hart.
Samen met zangeres van Franse chansons Eva Scholten maken deze getalenteerde muzikanten er een onvergetelijke show van. Reserveren via info@lebrocope.nl