Wintervoorstelling -10  Adri de Boer, Folkert Wesseling en Full Sound

Drachten - Het vriest dat het kraakt in Lippenhuizen als cabaretier Folkert Wesseling zijn oude passagiersbus uit het Openbaar Vervoermuseum parkeert voor Hûs de Mande in Lippenhuizen.

Samen met troubadour Adri de Boer en het vrouwenkoor Full Sound uit Gorredijk verzorgt de instant grappenmaker (woonachtig in de Tike) een hartverwarmend optreden op zondag 26 februari met prachtige liedjes en hoogstaand cabaret. Wesseling is onder andere verbonden aan het Herman van Veen Arts Center en inmiddels in de regio bekend van zijn sfeervolle voorstellingen in oldtimer bussen.

De wintervoorstelling -10 is het resultaat van de eerdere samenwerking tussen de cabaretier en Adri de Boer. Zij verzorgden in december enkele voorstellingen rond en in het Nationaal Openbaar Vervoer museum in Ouwsterhaule. Nog voor de voorstelling goed en wel is begonnen zijn de bezoekers al op temperatuur gebracht met een beker warme chocolademelk. Daarna loodst Wesseling het publiek naar de gymzaal voor een optreden van Full Sound. Het vrouwenkoor stat onder leiding van Dominique Rombouts. De prachtige liederen worden driestemmig gezongen. Na twintig minuten neemt de cabaretier het stuur in handen en verzoekt Wesseling de aanwezigen plaats te nemen in de bus. Ook al zal de bus niet gaan rijden, het verdient aanbeveling de veiligheidsriemen om te doen. Vervolgens sluit Adri de voorstelling in de gymzaal af met een miniconcert.

Na de pauze is er nog een tweede voorstellingsronde die opnieuw start in de gymzaal. Aangezien het aantal bezoekers gelimiteerd is vanwege de capaciteit van de bus, is het aan te raden snel te boeken om deze heerlijke wintervoorstelling niet te missen.

Boeken kan via de mail op folkertteniel@live.nl of 06-44651662.