Oerrock Play-Offs finale en speciale voorverkoop

Drachten - In MFC De Wier in Ureterp wordt zaterdag 25 maart om 20.00 uur de Oerrock Play-Offs finale gehouden. Ook is zaterdag vanaf 12.00 uur een speciale voorverkoop in MFC De Wier.

In de aanloop naar de finale van de Oerrock Play-Offs zijn het afgelopen seizoen drie speciale voorrondes gehouden. Oerrock Play-Offs is inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardig concept waarbij coverbands en tributebands door middel van een wedstrijd kans maken om op het grote Oerrock te spelen. In de voorrondes hebben alle negen deelnemende bands laten zien dat ze thuis horen op het Oerrock Festival. De bands waren stuk voor stuk kanshebbers voor een finaleplek, maar helaas kon er per ronde maar een band door gaan. Door dit hoge niveau belooft de finale een spannende strijd te worden. Zaterdag 25 maart wordt er tijdens de Oerrock Play-Off finale gestreden om een plek in het voorprogramma van onder andere Kensington, BLOF, Miss Montreal, Douwe Bob en nog vele andere toppers. De finalisten zijn: Kings Of Diamonds, Cold Turkey, The Streets en Muck.  Info over de bands vind je op: http://oerrock.nl
Speciale voorverkoop Zaterdag 25 maart is de jaarlijkse speciale voorverkoop in MFC De Wier, tijdens deze speciale voorverkoop zijn de kaarten voor een lage prijs te krijgen. Met dit ticket heeft men tevens toegang tot de Tribute-avond van Oerrock op zaterdag 27 mei. Deze speciale voorverkoop start vanaf 12.00 uur en OP=OP. Hier geldt wel, maximaal vier kaarten per persoon. Koop geen nep tickets Let op: Koop geen Oerrock tickets via andere websites. Onder andere de site budgettickets.nl biedt al tickets aan maar deze zijn nep. Koop dus alleen tickets via www.oerrock.nl, Ticketmaster of het verkooppunt tijdens de Play-Offs finale.