Love has Won met Salvation Dance Centre in Gorredijk 

Opsterland-Ooststellingwerf - Jong en oud kwam vrijdagavond op zijn Paasbest aan in theater de Skâns in Gorredijk. Hier vond de eerste editie van het bijzondere Paasfeest Love has Won plaats.

Een sprankelend en eigentijds feest van verbondenheid en ongedwongenheid. Het thema Love has Won sprak voor zich. De Liefde stond centraal en dat was merkbaar. De eenheid en de puurheid van deze viering maakte het tot één groot feest om de ware betekenis van Pasen zo met elkaar te beleven. De avond begon met een speciale gast. Het publiek maakte kennis met Sally van Salvation Dance Centre. Een opvallende en vooral grote verschijning. Deze goedlachse, dansende vriendin met het uiterlijk van een teddybeer wist met haar enthousiasme en energie iedereen al snel in beweging te krijgen. Samen met Sally gingen twee teams strijd met elkaar aan. Wie in korte tijd, door samen te werken, zoveel mogelijk ballonnen bij Sally op het podium wist te krijgen had gewonnen. Met een zee van rode en witte hartenballonnen op en vooraan bij het podium was de liefde direct zichtbaar verspreid. Deze harten zouden de rest van de viering hier en daar nog door de lucht gaan of in de armen van kindjes voor bij het podium dansen. De meisjes hadden hun mooiste feestjurken aan getrokken en de jongens showden hun beste danspasjes op de muziek van Worship band met Charles Cambell. Zo werd het een genot om naar te luisteren én om naar te kijken. Diepe indruk De optredens van de dansers van Salvation Dance Centre maakten een diepe indruk en hun enthousiasme had een aanstekelijke uitwerking op vooral de kinderen. Al snel volgde vooraan bij het podium links een pirouette en rechts een spagaat maar vooral heel veel zwaaiende of klappende handen in de lucht. Niet alleen bij de kinderen maar ook de tieners en volwassenen deden mee. Want goed voorbeeld doet immers volgen. Iedereen was bij Sally ook aan het juiste adres voor een stevige, warme maar vooral zachte knuffel. Wat een liefde wist ze uit de delen want er is heel wat af geknuffeld. Uiteraard wilde de jonge bezoekers ook dolgraag met haar op de foto. De liefde was de rest van de avond vooral zichtbaar in de blijde gezichten, de tevredenheid en de gemoedelijke sfeer. Er werd met elkaar gedanst, gezongen en gebeden. Na de samenkomst kreeg iedereen nog een cadeautje mee naar huis; Lekkere snoephartjes, want liefde gaat tenslotte ook door de maag. De meesten bleven na de viering nog voor de afterparty. In de gezellige lounge ruimte was  gelegenheid voor ontmoeting. Aan de bar, rond de statafels of in de zitjes gingen mensen onder het genot van een drankje ervaringen uitwisselen terwijl de beat van deejay Roberto Rosso klonk. Andere feestgangers waren in de zaal vinden, op de dansvloer uiteraard. Feest van De Opstanding
Elza Postma van Salvation Dance Centre: ,,Het verlangen was dat iedereen anders naar huis is gegaan dan dat ze zijn gekomen doordat ze Zijn liefdevolle Stem hebben gehoord en Zijn Aanraking van pure Liefde hebben mogen ervaren in de aanbidding, de vertelling en in gesprekken. Gods schoonheid was in alles zichtbaar en hoorbaar. Door de prachtige lofliederen, in de indrukwekkende dans en in de vertelling van Gideon Adema.
Dit was het feest van De Opstanding waarbij mensen zelf ook op gingen staan. Niet alleen om te dansen maar sommigen óók om een keuze te maken om Jezus persoonlijk te willen leren kennen. Door Hem uit te nodigen in hun hart en in hun leven. Zo werd het een groot feest, op aarde maar ook in de Hemel. Overladen met zoveel van Zijn Goedheid was er voor iedereen genoeg Liefde om mee naar huis te nemen én om in de wereld uit te delen!"