Zinderende zomerexpositie in etalages Oosterwolde

Opsterland-Ooststellingwerf - In de maand juli hebben de ondernemers van Oosterwolde Promotion hun etalage beschikbaar gesteld voor de Kunst.

In deze zomermaand organiseert Kunstwerf de zomerexpositie voor  amateurkunstenaars of een ieder die zijn werk wil laten zien aan het winkelend publiek; ‘Kijk Zinderende Zomer Kunst ’. Tijdens deze zinderende zomermaand staat de passie van amateurkunstenaars centraal en is de hele lokale bevolking uitgenodigd om dit plezier te ervaren. Amateurs kunnen hun kwaliteiten tonen  en maken kennis met andere liefhebbers van amateurkunst. Mensen die niet aan kunst doen, maar wel nieuwsgierig zijn, kunnen tijdens deze maand langs de ramen. Iedereen mag meedoen door zich op te geven via info@kunstwerf.com. Heb je een prachtig beeldhouwwerk of ben je trots op je net geschilderde schilderij, schroom niet en kom met je werk naar de winkel. Iedereen die trots is op wat zij of hij maakt mag meedoen.

Rond de 45% van de Nederlandse bevolking is kunstzinnig of creatief actief, Kunstwerf wil deze beoefenaars graag een podium of etalage bieden. Heb je een mooi gedicht geschreven dan kun je dit ook laten zien in een etalage. In een onderzoek , van Monitor Amateurkunst, is beoefenaars gevraagd naar hun motieven om in de vrije tijd iets kunstzinnigs of creatiefs te doen. 'Het geeft me plezier' scoort het hoogst, gevolgd door 'Het ontspant me'. Tijdens de zinderende zomerexpositie kunnen beoefenaars dit plezier met anderen delen.