Fotowedstrijd voor gemeentegids Ooststellingwerf

Opsterland-Ooststellingwerf - De gemeente Ooststellingwerf roept amateurfotografen op mee te doen aan de fotowedstrijd voor de gemeentegids 2018.

Ooststellingwerf is op zoek naar de foto die het gezicht van één van de dorpen in de gemeente het best laat zien. De drie mooiste foto’s krijgen de eer om een jaar lang het beeld van de gemeentegids te zijn, die bij ieder huishouden in Ooststellingwerf wordt bezorgd. Daarnaast krijgen de fotografen van de drie winnende foto’s ieder een waardebon ter waarde van 50 euro. Ook voor de andere ingezonden foto’s zijn een aantal plaatsen gereserveerd.

 Meedoen

Belangstellenden kunnen op twee verschillende manieren meedoen aan de wedstrijd. Door foto’s in te sturen naar  communicatie@ooststellingwerf.nl. Vergeet niet in de onderwerpregel ‘fotowedstrijd’ te vermelden en om uw naam en adresgegevens door te geven. U kunt maximaal drie foto’s insturen. Daarnaast kan u deelnemen aan de fotowedstrijd via Instagram, Twitter en Facebook. Upload uw mooiste foto met daarbij de hashtag #fotowedstrijdowerf. Om deel te kunnen nemen aan de fotowedstrijd zijn er wel een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

-       De foto’s moeten zijn genomen in de gemeente Ooststellingwerf en moeten het gezicht laten zien van een dorp binnen de gemeente.

-       U moet zelf inwoner zijn van gemeente Ooststellingwerf

-       Medewerkers van de gemeente zijn uitgesloten van deelname.

-       De foto’s moeten van goede kwaliteit zijn; een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.

-       De foto’s moeten in jpg of jpeg indeling worden opgestuurd

-       Indien er mensen op de foto staan, vraag toestemming aan deze personen voor de publicatie van uw foto.

-       U moet zelf maker van de foto zijn en in het bezit zijn van alle intellectuele eigendomsrechten (inclusief alle persoonlijkheidsrechten) op de foto.

-       Wanneer uw geüploade foto via Instagram, Twitter of Facebook een winnende is, vragen we u deze op te sturen naar communicatie@ooststellingwerf.nl

 Door deel te nemen aan deze fotowedstrijd geeft u gemeente Ooststellingwerf toestemming om de foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids, bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders en brochures. Ingezonden foto's kunnen niet worden teruggetrokken uit de competitie.

Voorpagina gemeentegids

De beste foto wordt geplaatst op de voorpagina van de gemeentegids, daarnaast worden de drie mooiste foto’s beloond met een waardebon van 50 euro. De winnaars worden midden augustus persoonlijk op de hoogte gesteld. Indien u nog vragen heeft kunt u ook contact opnemen met communicatie@ooststellingwerf.nl.