Zomertentoonstelling in Kunstlokaal №8: Boogie Grid

Opsterland-Ooststellingwerf - In Kunstlokaal №8 in Jubbega is van zondag 30 juli tot en met zondag 13 augustus de zomertentoonstelling Boogie Grid te zien. 

Mondriaans Victory Boogie Woogie is aanleiding voor de nieuwe zomertentoonstelling. In aansluiting op 100 jaar De Stijl vormen de werken een meerstemmige harmonieuze compositie in de ruimte. Een ritmisch raster ingevuld met een swingende melodie in vierendertig toonaarden. Want maar liefst vierendertig kunstenaars uit binnen- en buitenland geven acte de présence met één tot drie werken in de maat tot 70 x 70 x 70 cm.
De line-up
De exposerende kunstenaars zijn: Barbara Bartlett (USA), Els Binnendijk, Maarten Brinkman, Marian Bijlenga, Leo Cahn, Esther van Dijk, Hans Emmelkamp, Maryan Geluk, Julia Gubitz (BRD), Chen Harland (GB), Antón Hurtado (ES), Maartje Jaquet, Wianda Keizer, Hans Kleinsman, John Kok, Romy Joya Kuldip Singh, Monique Kwist, Rudy Lanjouw, Astrid Meijer, Carrie Meijer, Simon Oud, Pim Piët, Tineke Porck, Marcel Prins, Jurjen Ravenhorst, Anne Rose Regenboog, Vladica Ristic (SRB), Auk Russchen, Betty Simonides, Birgit Speulman, Karin de Visser, Wilma Vissers, Nies de Vuijst, Peter van der Weele.
Een bezoek aan Kunstlokaal No8 is goed te combineren met Kunstroute Open Stal in het naburige Oldeberkoop. Marcel Prins is een van de deelnemende kunstenaars.
Openingstijden
Kunstlokaal №8 is gevestigd aan de Schoterlandseweg 55 in Jubbega en is geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 18.00 uur en op afspraak.