Uilenweekend bij Buitencentrum Drents-Friese Wold

APPELSCHA - In Buitencentrum Drents-Friese Wold van Staatsbosbeheer is op 7 en 8 oktober 2017 de vertoning van de bioscoopfilm Uilenbal. De film is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

De film Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral die in haar nieuwe huis een muisje vindt. Ze noemt hem Piepiep. Stiekem neemt ze het muisje mee op schoolkamp en dankzij de muis maakt ze nieuwe vrienden. Maar dan wordt Piepiep gegrepen door een uil. Meral gaat met haar nieuwe vrienden op zoek: ze beleven allerlei avonturen in de natuur, het wordt een ware expeditie. Na de film kunnen de kinderen zelf een braakbal pluizen en ontdekken wat de uil gegeten heeft.

Het Uilenweekend vindt plaats op zaterdag 7 en 8 oktober a.s. en start op om 13.30 uur. Eerst starten de kinderen met het kijken van de bioscoopfilm Uilenbal waar ze aansluitend zelf een braakbal kunnen pluizen. Het totale programma duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn € 6,00 per kind. Locatie: Buitencentrum Drents-Friese Wold, Terwisscha 6a, 8426 SJ Appelscha. Vooraf aanmelden is verplicht: 0516-464020 of DrentsFrieseWold@staatsbosbeheer.nl.