Ronald McDonald Hoeve Beetsterzwaag ontvangt donatie van Arrix

BEETSTERZWAAG - Het nieuwe pand van Arrix in Drachten is vrijdag 29 september jl. officieel geopend en klanten, relaties en familie konden een kijkje komen nemen.

In plaats van de gebruikelijke cadeaus is het verzoek gedaan aan de genodigden om een geldbedrag beschikbaar te stellen voor de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag.

Op maandag 16 oktober heeft de officiële overhandiging van de cheque plaats gevonden bij de Ronald McDonald Hoeve te Beetsterzwaag. Marc Stallinga (Directeur) mocht van Jan Douma, Algemeen Directeur van Arrix, de cheque in ontvangst nemen. Het bedrag dat is opgehaald is aangevuld door Arrix tot een bedrag van € 2.000,-. ,,Een prachtig bedrag voor dit goede doel!”

De bijdrage komt ten goede aan het verblijf van gezinnen met een zorgintensief kind. Op dit moment spaart men voor onder andere een verfraaiing van de binnenplaats en de verdere buitenruimte, een beleeftuin of ‘outdoor snoezel experience’.

Arrix is ICT Dienstverlener binnen het MKB in Noord Nederland, met een specialisatie in de implementatie van ICT Infrastructuur-, Security- en Cloud Oplossingen en de implementatie van Exact en SharePoint oplossingen.