Overzicht voorstellingen De Lawei

DRACHTEN - Hieronder weer een beknopt overzicht van de programmering van De Lawei in Drachten.

Voor jong en oud zijn er voorstellingen te zien. Zo treden donderdag 2 november vanaf 20.15 uur Tony Neef, Maaike Widdershoven en Ruud Bos op. Zij brengen dan een ode brengt aan het Nederlandse cultuurgoed met tijdloze liedjes en verhalen uit hun rijke beroepsleven.

Op zaterdag 4 november is De Huisbewaarder van Harold Pinter te zien vanaf 20.30 uur. Die vertelt het verhaal van de broers Aston en Mick die samenwonen in een bouwvallig huis. Op een dag neemt Aston, tot ongenoegen van Mick, zomaar een onbekende zwerver mee naar huis.

Het Gauguin Ensemble komt eveneens naar Drachten. Zij treden zondag 5 november op vanaf 14.00 uur.

Orkater doet woensdag 8 november Drachten aan. Zij spelen een muzikale versie van Shakespeares Julius Caesar. Orkater doet dat samen met de blazers van K.O.Brass. De voorstelling begint om 20.00 uur.

Ook de Wijn en Spijsavond wordt weer gehouden. Het thema ditmaal is ‘Feest!’. Er is ruimte voor dertig personen bij het evenement op woensdag 8 november. De aanvang is om 18.00 uur.

De film The Beguiled en de lunchfilm Hampstead zijn eveneens te zien in De Lawei. The Beguiled is een thriller en speelt zich af in een meisjesinternaat in het zuiden van amerika tijdens de Amerikaanse burgeroolog in 1864. De film is te zien van donderdag 2 tot en met zaterdag 4 november en begint telkens om 20.30 uur.

De lunchfilm Hampstead draait donderdag 2 november vanaf 10.30 uur. Dat is een waargebeurd liefdesverhaal. Aansluitend is er een lunch.

Voor alle informatie en kaarten zie www.lawei.nl.