Modeltreinenspecialist TreintjeOost bestaat vijf jaar

OOSTERWOLDE - Met lef en durf bestaat modeltreinenspecialist TreintjeOost in Oosterwolde nu vijf jaar.

Het begon voor de ondernemer op jeugdige leeftijd allemaal met meer dan gewone interesse voor modeltreinen. Naast het thuis zelf actief zijn met modeltreinen begon Marcel Jonkman op jonge leeftijd al voorzichtig wat treinen te kopen en te verkopen.

Via modelspoorbeurzen kwam de schwung erin en dat leidde ertoe dat Marcel vijf jaar geleden als 20-jarige ondernemer een winkelpand ging huren in de Stationsstraat in Oosterwolde om van zijn hobby zijn werk te maken.

Naast de winkelactiviteiten is er uiteraard ook een webshop die de verkoopresultaten ondersteunt. Marcel heeft zijn activiteiten flink zien groeien en via de webshop gaan de treinen worldwide. Canada, Noorwegen of Indonesië zijn regelmatig terugkerende landen op de adreslabels. Maar ook uit heel Nederland weten ze TreintjeOost inmiddels te vinden. Niet alleen om te kopen of te verkopen maar ook om treinen te onderhouden of klaar te maken voor het digitale tijdperk.

Voor het winkelend publiek in Oosterwolde is er ook de gelegenheid gecreëerd om te genieten van de uitgebreide collectie Lego, Siku en Bruder artikelen.

Wie het eerste lustrum van TreintjeOost wil meevieren, is vrijdag 17 november en zaterdag 18 november welkom voor een lekker hapje en leuke aanbiedingen.

Meer informatie: www.treintjeoost.nl