Wereldwinkel Oosterwolde stelt kerstpakketten samen

OOSTERWOLDE - De komende periode wil Wereldwinkel Oosterwolde graag aandacht vragen voor een speciale activiteit, het samenstellen van de zogenaamde kerstpakketten gevuld met artikelen en producten uit het bestaande assortiment.

Ook in de gemeente Ooststellingwerf is het een goede gewoonte, binnen families of bedrijven, om familieleden, werknemers, relaties e.a. met een kerstpakket te verrassen. Vaak als waardering voor hun inzet of verrichte diensten. Maar ook als schouderklopje in b.v. het vrijwilligerswerk.

De gemeente Ooststellingwerf is alweer een aantal jaren een Fairtrade gemeente en wil dat ook graag uitdragen naar haar inwoners, organisaties, instellingen, bedrijven etc. Ook voor bedrijven wordt het steeds belangrijker een Fairtrade en een duurzaam verantwoorde onderneming te willen zijn.

De Wereldwinkel kan aan burgers, bedrijven en anderen, kerstpakketten leveren welke passen het in het bovengenoemde. Maar ook om dat op een fairtrade en maatschappelijk verantwoorde manier via de wereldwinkel in Oosterwolde te doen.

Het is ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen en het personeel van de wereldwinkel kan daar in adviseren. Voor een ieder is er een kerstpakket samen te stellen. De prijzen van de pakketten variëren al naar gelang van de inhoud van het pakket.

Een ieder die iemand wil verrassen met een kerstpakket is van harte welkom in de wereldwinkel aan de Snellingerdijk te Oosterwolde. Telefonisch bestellen kan ook: 0516-512866.