DA Visser Oosterwolde als beste drogisterij beoordeeld

OOSTERWOLDE - Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is ‘DA drogisterij & parfumerie Visser’ de beste binnen de categorie drogisterij. Telefoonboek.nl keek ook naar de overige winkels die tot de top vijf van de best beoordeelde drogisterijen behoren.

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan verschillende drogisterijen. De online ratings kunnen daardoor aantonen welke drogisterijen goed scoren op aspecten zoals de service. Een bedrijf moet minimaal tien van deze unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Binnen de categorie drogisterij krijgt ‘DA drogisterij & parfumerie Visser’ in Oosterwolde (Friesland) de beste beoordeling. De winkel ontving een 9,4. De drogisterij scoort op alle vlakken erg goed. De algemene indruk van het bedrijf krijgt een 9,3, de service krijgt een 9,7 en de prijs/kwaliteit verhouding krijgt een 9. Bij deze drogisterij lijkt de service erg goed te zijn en kunnen klanten hopelijk rekenen op de juiste voorlichting.

Op de tweede plek staat Drogisterij / verfhandel van Rijn B.V. uit Oosterbeek, de derde plek wordt gevuld door DA drogisterij luxe parfumerie Pennings uit Aalten, op vier staat D.I.O. drogist Bea van Lagen uit Kootwijkerbroek en Reformhuis Johan de Vries uit Sneek staat op de vijfde plaats.