Opnieuw oudejaarsconference Jacobus en Frank in Bakkeveen

BAKKEVEEN - De oudjaarsconference van Jacobus en Frank was vorig jaar een groot succes en daarom gaan ze zaterdagavond vanaf acht uur op herhaling.

Het Nieuwjaarsfeest van Bakkeveen krijgt dit keer een iets andere invulling. Uiteraard staat het afgelopen jaar wel centraal, anders hadden ze het geen oudejaarsconference genoemd, maar Jacobus en Frank zullen het dit keer niet alleen hebben over het afgelopen jaar. Ze leggen de lat hoger. Dit gaat namelijk over het hele leven!

De show wordt een complete feel good workshop, ze ontvouwen hun PIEK levensfilosofie en het publiek krijgt een figuurlijke schop onder zijn hol voor een sprankelend en vreugdevol 2018. Dit doen ze aan de hand van acts, stand up comedy, interactie met het publiek, raps, vreugdevolle liedjes en een paar nog niet eerder vertoonde stunts. Jacobus en Frank hebben daarbij maar één doel: zichzelf en vooral het publiek vermaken.

De show is in de feesttent. Iedereen mag gratis naar binnen, maar daarvoor is wel een kaartje nodig en dat is te bestellen op de site www.nieuwjaarsfeestbakkeveen.nl Zie hier de aankondigingsfilm.