Solistenconcours 2018 in de Kampus Oosterwolde

OOSTERWOLDE - Muziek Federatie Ooststellingwerf (MFO) organiseert ook dit jaar weer het solistenconcours in de Kampus Oosterwolde. Het gezamenlijk met Federatie van Muziekverenigingen Opsterland georganiseerde solistenconcours vindt plaats op zaterdag 3 februari a.s. Bij een zeer goede prestatie kan een deelnemer worden uitgenodigd om mee te doen aan het provinciaal solistenconcours De Klank & Slach fan Fryslân op 26 mei in De Lawei in Drachten .

Solisten en ensembles van binnen en buiten de gemeente zetten weer hun beste beentje voor. Na veel oefenen kunnen zij voor publiek en jury hun kunsten vertonen. De jurering wordt dit jaar verzorgt door Ruud Extra, fagottist bij de Johan Willem Friso kapel Assen. Pianobegeleiding wordt onder andere verzorgt door Elvire Boelee.

Door alle verschillende instrumenten, niveaus en leeftijden van de deelnemers belooft het een middag te worden met veel variatie. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit evenement bij te wonen vanaf 14.30 uur in de Kampus te Oosterwolde.