Lezing auteur Suzanna Jansen in Bibliotheek Drachten

DRACHTEN - Suzanna Jansen, auteur van o.a. Het Pauperparadijs, komt naar Drachten. Jansen geeft op dinsdag 6 februari een lezing in Bibliotheek Drachten over haar nieuwe boek ‘Ondanks de zwaartekracht’, dat eind 2017 verscheen.

‘Ondanks de zwaartekracht’ is een even meeslepend als ingenieus vlechtwerk van drie levensverhalen. Het is een verhaal over toekomstvisioenen, de noodzaak van kunst en over wat een mens tot mens maakt.

Suzanna Jansen neemt het publiek deze avond mee van de avant-gardescene in Berlijn en Parijs, via de onzekere jaren dertig, langs de klippen van de oorlog en de wederopbouw. Gaandeweg toont deze begenadigde verteller welke sporen de dromen van honderd jaar geleden hebben nagelaten in onze tijd.

Jacob van der Weij, informatiespecialist & programmeur bij Bibliotheek Drachten: “Ik kijk erg uit naar de lezing van Suzanna Jansen. Ze is eerder bij ons geweest, toen heb ik erg genoten van haar levendige manier van vertellen, ze neemt je echt mee in haar verhaal!”

De lezing duurt van van 19.30 – 21.30 uur. Kosten bibliotheekleden €6,- / niet leden €8,-. Kaartverkoop bij de klantenservice van de bibliotheek of via www.bibliotheekdrachten.nl.