Ontmoeting etser Reinder Homan onder genot van Nepalese maaltijd

BEETSTERZWAAG - De Stichting KunstPromotieBeetsterzwaag biedt met de activiteit ‘met een kunstenaar aan tafel’ een bijzonder samengaan van eten met kunst. Het is een interactie tussen kunst en een culinaire experience verzorgd door twee Nepalese studenten.

De bekende etser Reinder Homan uit Bakhuizen gaat met de eters in gesprek onder het genot van een Nepalees driegangenmenu. Er worden films vertoond waarin te zien is hoe Homan te werk gaat. Bovendien is een selectie van zijn etsen en verschenen boeken te zien.

Deze activiteit loopt vooruit op het Kunstweekend 2018 14 en 15 juli met als thema ‘reizen’. Reinder zal dan samen met collega kunstenaars van het reizend kunstproject ArtXprz in huize Lyndenstein exposeren. Voor meer informatie zie www.kunstweekend.frl.

De activiteit ‘met een kunstenaar aan tafel’ vindt 16 februari om 18.00 uur plaats in zalencentrum de Buorskip Vlaslaan 26 in Beetsterzwaag. Kosten: € 30,-. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar rhaakma@beetsterzwaag.org. Het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol.