Kerstcircus Drachten

DRACHTEN - Het beroemde Duitse familiecircus Bossle slaat zijn tenten in de kerstvakantie op in Drachten en presenteert een sfeervol kerstcircus voor de hele familie. Dus een ieder die houdt van spanning en sensatie, spectaculaire stunts, duizelingwekkende acts en natuurlijk grappen en grollen, mag deze kans niet laten liggen.

Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken er vanuit het publiek als de prachtige paarden de piste binnen komen draven. Verder passeren pony’s, ezels, geiten en alpaca’s de revue. Naast de vele dieren kan het hooggeëerde publiek ook wegdromen bij optredens van cowboys uit het wilde westen, vrolijke clowns, jongleurs, vliegende mensen, een knappe koorddanseres en een vuurvreter uit duizend-en-één nacht.

De ruim ander halfuur durende voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het eigentijdse muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie, prachtig versierde kerstbomen en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

Het heerlijk verwarmde tentencomplex zal verrijzen op het Kyriat Onoplein. Er zijn de gehele kerstvakantie, vanaf zaterdag 22 december tot en met zondag 6 januari, dagelijks voorstellingen om 16:00 uur. Dinsdag 25 december en woensdag 26 december om 13.00 uur én 16.00 uur. Zondag 23 december, zondag 30 december en zondag 6 januari alleen om 14.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De kassa is op voorstellingsdagen geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Pinnen is bij het circus, om technische redenen, helaas niet mogelijk.

Meer informatie staat op www.vanplan.nl of en op Facebook: www.facebook.com/kerstcircusdrachten

Tekst en Foto's: SenA Entertainment Group V.O.F. / Tekst: Anton Werkman. Foto’s: Steffen Wolf.