WielerVereniging Kapenga Home Center heeft nieuw bestuur

DRACHTEN - De Algemene Leden Vergadering van WielerVereniging Kapenga Home Center heeft dinsdag 11 december unaniem ingestemd met zitting van een nieuw bestuur.

De vereniging zet zich in om jeugd met plezier in beweging te krijgen. De leden willen renners op een sportieve manier stimuleren en zetten in om het maximale uit hun kind te halen, waar teamspirit een wezenlijk onderdeel van is.

WV Kapenga Home Center heeft in Drachten een prachtige wielerbaan, een mooie sponsor en enthousiaste vrijwilligers. Het motto is Fietsend de toekomst in en wil daarmee het Friese wielrennen een impuls geven voor zowel de breedtesport als de opleiding van talenten.

De wielersport is van oorsprong een volkssport en dus van iedereen. Daarom zoekt de vereniging de verbinding met

Jongeren met een passie voor wielrennen

Kapenga Home Center biedt een uitdagend trainings-programma, waarin wielrenners op hun eigen niveau en met leeftijdsgenoten samen kunnen trainen.

Ouders

Ouders zijn de ruggengraat van een vereniging. De vereniging vraagt input van ouders, zorgt voor goede communicatie en organiseren samen belangrijke en leuke activiteiten.

Partners

Kapenga Home Center zoekt samenwerking met andere sportverenigingen, de gemeente en sponsoren om kansen te creëren voor de renners. Samen bereik je meer dan alleen.

Het bestuur

Peter Matahelumael: Voorzitter

Anne van der Wal: Penningmeester

Jacoba Hiemstra: Secretariaat

Jeannette Bruinsma: Algemeen lid