Sfeervolle activiteiten op het Raadhuisplein

Drachten - De decembermaand is een maand vol sfeer en gezelligheid. Ook de winkeliers van Het Raadhuisplein en De Marke organiseren daarom leuke activiteiten voor al hun bezoekers. Deze Kerst gaan zij voor een sportieve, winterse middag.

De winkeliers van het Raadhuisplein en de Marke zorgen dit hele jaar al voor een sfeervol centrum, met sportieve en gezellige activiteiten voor het hele gezin in wisselende thema’s, waar bezoekers kosteloos aan deel kunnen nemen. Vrijdagmiddag 21 december is er van 13.00 tot 18.00 uur het Winters Kerstfestijn. Dan wordt een deel van Het Raadhuisplein omgetoverd tot een Kerstplein met verschillende activiteiten. Kerstbomen, live muziek van een Kerstorkest en natuurlijk warme chocolademelk voor iedere bezoeker. Kinderen kunnen de sneeuwpop Olaf ontmoeten en met hem op de foto. Samen met zijn elfjes loopt hij rond en deelt hij iets lekker uit.

Na al dat winkelen, rondkijken en snoepen wordt het tijd voor wat actie. Gesp je vast en beklim de hoge rots van ijs, stap op de snowboardsimulator en laat zien hoe lang jij op een snowboard kunt blijven staan of roetsj met een slee van de hoge glijbaan af. Bij alle activiteiten zijn instructeurs aanwezig, die deelnemers begeleiden. En het leuke is, de activiteiten zijn voor alle leeftijden. Dus: warme jassen aan, sjaals om en vrienden en familie mee, voor een gezellige en sportieve kerstmiddag aan het Raadhuisplein.

Vrijdagavond is er een extra koopavond in het Drachtster centrum. De winkels zijn open tot 21.00 uur en de Kerstman en mevrouw Santa zijn weer te vinden in de winkelstraten.

Meer informatie over de kerstactiviteiten is te vinden op www.facebook.com/raadhuispleincentrumdrachten.

Foto’s Harry van der Linde