Kuier voor McDonaldhoeve

DRACHTEN - Wandelsportvereniging Willen is Kunnen (WiK) houdt zaterdag 24 februari haar zesde wandeltocht voor een goed doel. De opbrengst van deze wandeltocht is de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. WiK hoopt met deze wandeltocht een belangrijke financiële bijdrage te kunnen leveren voor realisering van een overkapping/zonwering op het binnenterrein ten behoeve van een te bouwen outdoor snoezel experience. Dit komt ten goede aan gezinnen en groepen waarvan een kind zorgintensief is. De aan te passen faciliteiten worden benut/uitgebreid voor de logeer- en huiskamerfunctie van het revalidatie centrum.

Vanuit het gebouw van de Volièrevereniging te Drachten gaan de routes over verharde paden, schelpenpaden, bospaden en zandwegen door onder meer het buitengebied ten oosten van Drachten. De routes zijn geheel van duidelijke pijlen voorzien en bovendien krijgt iederéén ook nog een uitgebreide routebeschrijving mee. Het inschrijfgeld bedraagt voor iedereen 6n euro en dat gaat geheel naar het project.

Basisschoolkinderen krijgen na het volbrengen van de tocht als herinnering gratis een medaille uitgereikt. De andere wandelaars kunnen deze voor 2 euro kopen. Er is geen mogelijkheid voor voorinschrijving.