Meinsma Fietsen opnieuw provinciewinnaar in verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar 2018

WIJNJEWOUDE - Het is Meinsma Fietsen uit Wijnjewoude voor het tweede achtereenvolgende jaar gelukt om door te dringen als provinciewinnaar tot de finale van de verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar 2018.

De uitreiking van de verkiezing was zondagmiddag 4 maart tijdens een feestelijke netwerkborrel tijdens Bike MOTION Benelux. Het familiebedrijf dat gerund wordt door Hans Meinsma is erg blij, dankbaar en trots op de titel. Hans Meinsma: ,,Ik ben blij dat onze klanten ons zo weten te waarderen. Zij hebben op ons gestemd en ons gewaardeerd met gemiddeld een 9,12, waardoor wij provinciewinnaar zijn geworden. Het geeft aan dat we goed bezig zijn. We doen er alles aan om dit zo te houden. Het is een enorme stimulans.'' Dit jaar werd de verkiezing voor de 21ste keer gehouden. Met de ANWB als hoofdsponsor en de Tweewieler als organisator is het een prestigieuze verkiezing die veel vertrouwen uitstraalt. Meinsma Fietsen is bezocht door de vakjury, een mysteryshopper en er is een benchmarkrapport opgesteld. Ter ere van de titel organiseert Meinsma Fietsen weer een fietsfeest op 22, 23 en 24 maart met tal van feestelijke activiteiten en acties.

De mannenavond wordt gehouden op donderdag 22 maart en begint om 20.00 uur. Alle mannen zijn welkom en kunnen deze avond genieten van live muziek en tal van activiteiten. Met een beetje inspanning kan er een nieuwe herenfiets gewonnen worden. Dames zijn van harte welkom op de ladiesnight die gehouden wordt op vrijdag 23 maart om 20.00 uur. Ook zij worden verwend deze avond, kunnen van alles doen en bekijken en maken kans op een nieuwe damesfiets. Tal van elektrische fietsen staan vrijdag 23 en zaterdag 24 maart klaar om geprobeerd te worden tijdens de opstapdagen. Kinderen zijn ook van harte welkom. Voor hen staat er een springkussen en ballenbak klaar.