Goud zilver en brons voor Adonis Drachten

Drachten - In Scheemda waren zaterdag de Districtfinales Acrogym. Vijf teams van Adonis Sportacrobatiek Drachten gingen de strijd aan voor doorstroming naar de halve finale. De Drachtsters wonnen goud. zilver en brons.

Het E-junioren duo Nina Rozema en Zoey van Hoving begon de dag met een mooie oefening. Dit resulteerde in een derde plaats en zij kregen het brons omgehangen. Noreen van der Velden, Gabriëlla Dijkstra en Robin Homan werden zevende in de categorie D-junioren. E-senioren duo Yfke de Klein en Arenda van der Veen behaalden een tweede plaats en kregen het zilver omgehangen. D-junioren duo Jannie Bos en Arlen van der Velden werden tiende in hun categorie.

D-senioren trio Thirsa de Graaf, Elin Hasper en Imare Schuurman scoorden tijdens de plaatsingswedstrijden al
vele medailles en mogen zich nu ook Districtkampioen noemen. Zij kregen namelijk het goud omgehangen. De behaalde podiumplekken betekenen een rechtstreeks ticket naar de halve finale. Trainster Annet Dam is erg trots en Adonis Sportacrobatiek Drachten ziet met vertrouwen de halve finale in Oss of Den
Bosch tegemoet.

Foto 2 zijn E-junioren duo Nina Rozema en Zoey van Hoving.

Foto 3 met het rode hart zijn E-senioren duo Yfke de Klein en Arenda van der Veen en D-senioren trio Thirsa de Graaf, Elin Hasper en Imare Schuurman.