Luxwoude winnaar Stratenvolleybaltoernooi Langezwaag

Langezwaag - Het stratenvolleybaltoernooi van Langezwaag werd vrijdag 30 maart gewonnen door Luxwoude. Het toernooi, waarbij vooral plezier en gezelligheid de boventoon voerden, eindigde met een prachtige finaleronde.

De 18 teams waren verdeeld over drie poules. De poulewinnaars streden in de finaleronde om de eindoverwinning. De drie finalisten waren: Luxwoude, Jonkerslan 2 en Hegedyk 3.

In de eerste wedstrijd moest Luxwoude het opnemen tegen Jonkerslan 2. In het begin ging het een poosje gelijk op, maar al snel moest Jonkerslan 2 hun meerdere erkennen in Luxwoude, eindstand 32-18. In de tweede wedstrijd werd door Jonkerslan 2 en Hegedyk 3 gestreden om de winst. Ook dit was een spannende wedstrijd.

Jonkerslan 2 ging steeds aan kop, Hegedyk 3 maakte nog een comeback, maar Jonkerslan 2 was net te sterk en won de wedstrijd met eindstand 27-23. De laatste wedstrijd tussen Luxwoude en Hegedyk 3 was een mooie wedstrijd met leuke rally’s, maar wederom toonde Luxwoude dat ze toch echt het sterkste team van het toernooi waren en behaalden een verdiende overwinning, eindstand 30-19.

De eindstand:
1 Luxwoude
2 Jonkerslan 2
3 Hegedyk 3

De poedelprijs ging dit jaar naar De Finne 2.