Art verschuiving

BEETSTERZWAAG - In Projectruimte in Beetsterzwaag wordt zondag 15 apil om 15 uur de tentoonstelling Art verschuiving geopend.

Lange jaren verzamelden en koesterden Noor en René van den Bichelaer en Trienke Hielkema en Boudewijn Canrinus kunst. Paradoxaal genoeg komt het onvermijdelijke moment dat zij afscheid willen nemen van hun collecties en een deel ervan willen verschuiven naar nieuwe verzamelaars. De kunstwerken waarmee ze zich jarenlang omringden, verdienen een nieuw warm thuis. Ook in de toekomst.

Art verschuiving

Art verschuiving biedt u een unieke mogelijkheid om makkelijk en goedkoop de nieuwe eigenaar te worden van een boeiend en aantrekkelijk kunstwerk. De twee verschillende collecties tonen met veel smaak verzamelde moderne kunst.

Uitnodiging

Gedurende een maand worden twee diverse collecties tentoongesteld en delen de collectioneurs hun passie met gelijkgestemden.

Vanaf 15.00 uur bent u op zondag 15 april van harte welkom. De expositie wordt om 15.30 uur officieel geopend door Drs. Bert Looper, historicus en directeur van Tresoar, Fries historisch en letterkundig centrum, en auteur van 'Hier ligt de zee', een boek over taal, kunst, landschap en Friese identiteit. Hij houdt een voordracht getiteld ‘Verzamelen en Einstein: over collecties, collectioneurs en tijd’.