The Ment in Burgum

BURGUM - In RoodHert in Burgum geeft coverband The Ment zaterdag 28 april om 21 uur een optreden.

The Ment is een Burgumer cover- en bewerkingsband met bijna 25 jaar ervaring op de nationale en internationale podia. Van boerenstal, steegjes, café, beach festivals, zalencentra, garagebox, een huiskamer, campings, blubberingen, dorpshuizen, feesttenten tot voetbalstadions waarvan die bij de Kuip Rotterdam een is die wij nooit zullen vergeten. In al die jaren alleen al in Burgum op meer dan 20 verschillende locaties ruim 100 optredens gedaan.

Recent zijn de mannen van The Ment bezig geweest ten behoeve van het Burgum heeft meer magazine met een fotoshoot, promo van enkele kledingwinkels in de regio. Dit leidde tot inspiratie voor aanpassingen in hun eigen podium kledinglijn. Op 25 april wordt het eerste exemplaar van de tweede editie van het Burgum heeft meer magazine overhandigd aan burgemeester Gebben van de gemeente Tytsjerksteradiel.

Na de afgelopen en komende tour door de BeNeLux landen treden de heren op 28 april een van de weinige keren op in de regio van Burgum. Optreden staat gepland in bovenzaal van het RoodHert, aanvang 2100u, een mooi of noflik jûntsje, komt allen.