Wandelen met de Franciscaanse Beweging

De Franciscaanse Beweging houdt zondag 6 mei tussen 10.00 en 17.00 uur een wandeltocht rondom Burgum.

Tijdens deze wandeling door het mooie Friese landschap staat het jaarthema van de Franciscaanse Beweging centraal, ‘het Zonnelied’. Aan de hand van een korte, inspirerende tekst wordt er in kleine groepjes een route van ongeveer 13 kilometer gelopen.

Tijdens de wandeling is de sfeer ongedwongen en gezellig. Er is ruimte voor gesprek en bezinning over het jaarthema, maar daarnaast is er natuurlijk ook plaats voor gezellige ontmoeting en beleving van de natuur. Zo tegen het einde van de lente, naar het begin van de zomer, is de natuur op haar mooist. Bij mooi weer is het een genot om even uit het drukke leven van alle dag te stappen en ervan te genieten. Maar ook bij minder goed weer gaat deze wandeling gewoon door.

Om 10.00 uur is er de mogelijkheid je aan te sluiten bij de viering in de Martinuskerk. Na afloop van de dienst is er koffie en thee in het Martinushuis. Daar kun je je dan ook inschrijven. Om 11.30 uur start de wandeling vanuit de Martinuskerk met een korte toelichting op het thema en de route. Terugkeer is eveneens in het Martinushuis, rond 17.00 uur. De wandeling wordt daar gezamenlijk afgesloten.

Datum en tijd: zondag 6 mei, 10.00-17.00 uur

Startlocatie: Martinuskerk, Hillemaweg 35, 9251 KA, Burgum

Kosten, ter plekke te voldoen: € 5,- (voor FB-leden € 3,50). Lunchpakket graag zelf meenemen.

Aanmelding en meer informatie: via de e-mail: info@franciscaansebeweging.nl of telefonisch: 073-6131340.