Softbal Event HSVD aan de Sportlaan

Drachten - Honk- en Softbalvereniging Drachten Diamonds houdt zondag van elf tot vier uur op haar terrein aan de Sportlaan een het eerste Softbal Event voor alle noordelijke teams.

Het doel van deze gezellige en sportieve softbaldag is het promoten van Softbal in de noordelijke provincies en elkaar te helpen om in de toekomst de softbalcompetitie weer uit te breiden met meer damesteams. Het doel is om alle meiden/dames (die misschien nu in een jeugdhonkbalteam spelen) in het Noorden op een vrijblijvende manier te laten kennismaken met Softbal.

Teams van Caribe uit Groningen, The Blokes uit Veendam, Northern Stars uit Leeuwarden en Drachten Diamonds hebben zich al opgegeven, maar ook meisjes en dames die niet in een team spelen. De teams zullen gemixt worden. Iedereen kan meedoen om het spel te beleven. Clinics zullen worden gegeven door Dinet Oosting, speelster van het Nederlands Softbal Team en winnares van vele prijzen. 

Om vier uur wordt de dag afgesloten met een BBQ (kost 10 euro per persoon), ook voor mensen die niet mee kunnen spelen. Opgeven kan bij info@drachten-diamonds.nl of via b.champs@chello.nl.