Stichting ELF bestaat 10 jaar

Earnewâld - ELF bestaat 10 jaar en dat wordt het hele jaar door gevierd met de deelnemers. Zaterdag komt tijdens de speciale viering Sipke Jan Bousema langs.

Ieder logeerweekend wordt er een paar uur besteed aan ‘Bouwen aan je eigen dromen’. Een speciaal lesprogramma voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Zo worden ze zich bewust van wat ze leuk vinden, wat ze goed kunnen en wat ze willen worden.

Presentator

Zaterdag 30 juni is een speciale dag. Dan komt tv-presentator Sipke Jan Bousema. Hij gaat samen met de deelnemers bij ELF aan de slag met hun talenten en toekomstdromen. En dat resulteert in de Bouwpower Droomshow die ’s middags wordt opgevoerd voor familie, vrienden en sponsors. Ook de Nederlands kampioenen schaatsen bij de junioren Jur Veenje en Femke Kok verlenen hun medewerking en vertellen over hun droom: meedoen aan de Olympische Spelen.

ELF biedt in Friesland een unieke aanvulling op de bestaande zorg en dagbesteding. Door telkens wisselende sportieve, creatieve en educatieve dagactiviteiten aan te bieden in logeerweekenden. In een veilige en plezierige omgeving kunnen kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking zichzelf ontplooien. Die ontwikkeling gaat altijd samen met ontspanning. De logeerweekenden vinden plaats op Camping It Wiid in Earnewâld en verlossen de ouders even van de zorg voor hun verstandelijk gehandicapte zoon of dochter.

Meer informatie: www.elfriesland.nl