Radboudruiter Cindy Oosterhuis scoort sponsorcontract

Drachten - Radboudruiter Cindy Oosterhuis en haar paard Good Luck hebben een sponsorcontract getekend bij het Bavaria-Team.

Oosterhuis deed zondag 1 juli met nog 70 andere combinaties mee aan de Talenten Scoutingsdag georganiseerd op het Bavaria 0.0 Trainingsterrein De Schalm in Renswoude. De deelnemers lieten voor de ogen van Olympische Eventingruiters als Tim Lips, Elaine Pen en bondscoach Martin Lips hun kunnen lieten zien in de dressuur, het springen en de cross. In de leeftijdscategorie 18 tot en met 25 jaar werden uiteindelijk 5 combinaties geselecteerd voor het talentontwikkelingsplan en Cindy kreeg vorige week te horen dat zij als enige ruiter uit het noorden een teamplek heeft bemachtigd.

Voor haar wordt een individueel trainingsprogramma samengesteld. In totaal krijgt zij 10 individuele trainingen bij Tim Lips of Elaine Pen. Ook krijgt zij daarnaast advies over wedstrijdschema’s, veterinair management, doelen stellen, voedingsadvies etc. Tevens bestaat er een mogelijkheid dat zij kan doorstromen naar het nationale Bavaria 0.0 Eventing Team. Een geweldige kans voor Cindy, die nu het biermerk als sponsor op haar shirtje heeft staan.