Zomerspeeldagen in Gorredijk

Gorredijk - Ook dit jaar organiseren vrijwilligers met ondersteuning van Timpaan Welzijn twee Zomerspeeldagen voor de jeugd van Gorredijk.

Dit jaar zijn deze Zomerspeeldagen op vrijdag 27 juli (13.00-17.00 uur) en zaterdag 28 juli (10.00-17.00 uur). De zaterdag wordt feestelijk geopend door niemand minder dan wethouder Libbe de Vries. Twee dagen vol sport en spelactiviteiten in de Groene Long (het park bij de skatebaan in Gorredijk). Deze activiteiten worden mogelijk gemaakt met bijdragen van sponsoren uit Gorredijk. Op vrijdagmiddag organiseren de buurtsportcoaches een volledige activiteit.

De Zomerspeeldagen zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Jonge kinderen zijn welkom onder toezicht van ouders/verzorgers. De toegang en activiteiten zijn geheel gratis en iedereen kan komen en gaan wanneer die wil. Het thema van deze dagen is de Elfstedentocht, dus geeft de organisatie deze hopelijk zomerse dagen een winters tintje.

Voor wie nog graag wil helpen, de organisatie kan nog best een paar extra mensen gebruiken. Belangstellenden kunnen bellen met Jolanda Huitema van Timpaan Welzijn via 06 - 46 15 71 44 of per mail aan j.huitema@timpaanwelzijn.nl of via de facebook pagina van de Zomerspeeldagen Gorredijk.