Start nieuwe seizoen Galerie LOOF

JUBBEGA - In Galerie LOOF start 1 september het nieuwe seizoen met de bijzondere expositie van de Australische kunstenares Terri Brooks uit Melbourne en de kunstenaar Harmen van der Tuin uit Zwolle.

De opening zal worden verricht door de landelijk bekende Wim van der Beek, schrijver/kunstrecensent en onafhankelijk curator hedendaagse kunst.

De opening is om 15.00 uur. De expositie loopt van 1 september tot en met 7 oktober. Tijdens de opening wordt er een live (skype) verbinding tot stand gebracht met Australië.

In 2015 exposeerde Terri Brooks voor de eerste keer in galerie LOOF, waarna de galerie met regelmaat haar werken met succes heeft gepresenteerd tijdens de grote internationale Kunstbeurzen die er toe doen (KunstRAI, ArtTheHague) in Nederland.

Harmen van der Tuin exposeert voor de eerste keer in galerie LOOF en de galerie heeft hem geïntroduceerd als nieuwe kunstenaar van de galerie tijdens de KunstRAI 2018.

Beide kunstenaars hebben een indrukwekkend oeuvre en CV.

Evelyn Snoek, Den Haag, heeft ter introductie als nieuwe kunstenaar van de Galerie een mini expositie op onze 3 meter LOOF-wand.