Rock & Roll in de kloostertuin

DRACHTEN - In de kloostertuin van het Karmelklooster in Drachten geeft het duo Weima & Van der Werf zondagmiddag 9 september drie zomerconcerten.

Het duo Weima & Van der Werf speelt al enkele zomers in de kloostertuin en bezorgt iedereen een onvergetelijke swingende middag. Daarom ook dit jaar op herhaling.

Het duo toert sinds 1997 langs het (voornamelijk) Noord-Nederlandse popcircuit en heeft inmiddels al een behoorlijke naam opgebouwd. Weima & Van der Werf zijn enthousiaste musici. Dit heeft zijn weerslag op het publiek.

Met behulp van gitaar en bas en twee stemmen vertolken zij het werk van de Beatles, de Stones, Elvis Presley, Chuck Berry en Creedence Clearwater Revival, dat afgewisseld wordt met moderner werk van onder andere Robbie Williams, Jack Johnson en een nederpop-repertoire.

De optredens zijn om 2 uur, om 3 uur en om 4 uur, steeds een half uur muziek met wisselende programma’s.

Daarnaast kunnen bezoekers genieten van de slottuinen met een lekker kopje koffie of thee, wie weet met nonnenkusje of kardinaalshoed. Bij mooi weer is het concert buiten in de grote ommuurde slottuin, bij minder goed weer in de kapel van het klooster.

Entree: € 15,- incl. 3 x een half uurs concert, 1x koffie of thee, bezichtiging van de slottuinen.