Open avond internationale Dansvereniging DRACHDA

DRACHTEN - Dansvereniging DRACHDA houdt maandag 10 september een open dansavond voor alle belangstellenden.

Drachda houdt twee keer per jaar een open avond om belangstellenden kennis te laten maken met werelddans. Drachda biedt leden een grote variatie aan dansen uit vele landen, zoals Israël, Frankrijk, de Balkanlanden en Nederland.

In de gymzaal aan de Bûtewacht is maandag 10 september weer een open dansavond. Deze avond is een gratis lesavond. Belangstellenden zijn van harte welkom om mee te dansen. De avond is verdeeld in twee delen. Het begint met een deel van de avond voor beginnende dansers. Daarna is er een deel met aanbod voor de meer ervaren dansers. In het programma werelddans van Drachda gaat het om het recreatief samen dansen. Iedereen doet mee. Jongeren vanaf 16 jaar, ouderen, alleenstaanden en paren zijn daarom allemaal welkom. In het programma zijn rustige en eenvoudige dansen voor beginners opgenomen, maar ook pittige en snelle dansen voor de gevorderden. De leden leren ook de dansen die op de diverse bals bij Drachda en andere verenigingen veel worden gedanst. Als verenigingslid kunt u natuurlijk ook uw eigen wensen kenbaar maken. Iedere maandagavond is er les, behalve in de schoolvakanties. Daarnaast zijn er een aantal thema avonden en kunnen leden zich opgeven voor dansspecials, workshops, bals, en dansweekenden waarbij muzikanten en dansers uit allerlei landen elkaar ontmoeten. Danservaring is niet belangrijk!

De open les wordt gehouden in de gymzaal aan de Bûtewacht in Drachten van 19.30 – 21.30 uur. Het eerste uur is bedoeld voor beginners, maar de meer ervaren dansers mogen meedansen. Nadere inlichtingen en opgave email: drachda@hotmail.com.