De Bios Drachten presenteert Muziekfilm | Imagine - John Lennon & Yoko Ono

DRACHTEN - In De Bios Drachten wordt maandag 17 september eenmalig de muziekfilm Imagine van John Lennon en Yoko Ono vertoond.

Een must see voor alle Beatles fans! De film is in 1972 gemaakt rond het gelijknamige album, waarvan ongetwijfeld het bekendste nummer de single Imagine is. John en Yoko's Imagine is special voor deze heruitgave frame voor frame opgepoetst en geremasterd en heeft voor de bioscoop geoptimaliseerd geluid gekregen, dat door Grammy Award winnaar Paul Hicks opnieuw is gemixt.

Tevens heeft de film alleen in deze bioscoopuitgave 15 minuten aan exclusief bonusmateriaal. De film Imagine is een collage van kleur, geluid, dromen en realiteit. Geproduceerd en geregisseerd door John Lennon en Yoko Ono, die met gasten als George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, een wereld creëren die qua verbeelding zo rijk en ontroerend is als de muziek die het begeleidt. Het exclusieve bonusmateriaal, met onder anderen John die twee nummers opvoert in de studio voor een groep gewaardeerde muzikanten, waaronder voormalig Beatle George Harrison, is ook opnieuw gemixt.

Datum 17 september

Aanvang 19.00 uur

Start voorstelling 19.30 uur

Tickets bedragen € 15,00 per persoon (inclusief een welkomstdrankje en hapjes).

Dinerarrengement

Voorafgaand aan de muziekfilm 'Imagine' van John Lennon en Yoko Ono bieden wij ook een dinerarrangement aan, hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Bij het dinerarrangement ontvang je een heerlijk tweegangendiner dat speciaal voor deze avond is samengesteld en in de pauze geniet je van een heerlijk borrelhapje met een drankje.

Tickets voor het dinerarrangement bedragen € 27,50 per persoon (inclusief tweegangendiner, borrelhapje en filmticket voor Imagine)

Kijk voor meer informatie op www.biosdrachten.nl