Extra editie Hûnekopfestival ook bijna uitverkocht

DRACHTEN - De Hûnekop live bewonderen in 2018? Dat is alleen mogelijk tijdens een Hûnekopfestival in Poppodium Iduna. Aanvankelijk was er één festival gepland op zaterdag 27 oktober, maar aangezien deze in mum van tijd was uitverkocht is er een tweede datum bijgekomen op zaterdag 10 november. De voorverkoop voor deze nieuwe datum is inmiddels gestart, maar ook voor de tweede datum gaan de kaartjes als een speer en is nog slechts een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar!

Traditiegetrouw vinden dit jaar de Hûnekopfestivals weer plaats in Poppodium Iduna te Drachten. Echte fans kunnen deze dag hun kans pakken om de band na afwezigheid van een jaar weer te bewonderen. Ook de jongste fans worden niet vergeten, want zoals ieder jaar speelt de Hûnekop s’middags een akoestische set speciaal voor de Hûnekop-kids!

Een jaar geleden kondigde de Hûnekop een voorlopige stop aan waarbij de laatste show plaats vond tijdens Hûnekopfestival 2017. Dit jaar zal de band slechts twee maal optreden tijdens de Hûnekopfestivals 2018. Wat daarna gaat gebeuren is nog niet duidelijk. ,,Earst dit mar, dan sjoch wy dan wol fjidders,” volgens Emiel Stoffers, frontman en manager van de band.

Tijdens de festivals vinden live optredens plaats van Bad Mood, Gewoon Bram en kan er na headliner De Hûnekop nog nagefeest worden met The Spectacles drive-in show.

Zaterdagmiddag gaat Iduna speciaal voor de jongste fans om 15 uur open waar zij kunnen genieten van een akoestisch optreden en de bandleden nog even kunnen ontmoeten.

Kortom, fans moeten niet te lang wachten als ze nog een keer willen genieten van De Hûnekop, de enige shows dit jaar!

Locatie: Poppodium Iduna te Drachten

Data: zaterdag 27 oktober (uitverkocht) en zaterdag 10 november 2018

Deuren open: 20.00 uur

Aanvang: 20.30 uur

Toegang: € 15,00 (vvk) / € 20,00 (deur)

Tickets zijn alleen verkrijgbaar via hûnekopshop.nl

Meer info:

www.hunekopfestival.nl

www.iduna.nl