Manege Onder de Linde viert 30 jarig jubileum

BEETSTERZWAAG - Zaterdag 22 september viert Manege Onder de Linde haar 30 jarig jubileum met een feestelijk Open Dag. Vanaf 10.00 uur ’s ochtends tot 16.00 uur zijn er allerlei activiteiten georganiseerd van ‘paardenvoetbal’ tot springdemonstraties, maar er zijn ook talloze leuke spelletjes zoals hoefijzer gooien en een speurtocht. Of ervaar zelf op het rolstoelparcours hoe het is om in een rolstoel te zitten. Voor jong en oud is er de hele dag iets te beleven.

Op 3 maart 1988 werd de oprichtingsakte van Stichting Manege Onder de Linde in Beetsterzwaag ondertekend. De officiële datum van het 30 jarig jubileum was dan ook op 3 maart jl. Maar zoals voorzitter Simon van der Let zegt, “Zo vroeg in maart weet je nooit hoe het weer is en met dit bijzondere jubileum willen we graag uitpakken, want er gebeuren hier fantastische dingen in Beetsterzwaag.”

30 jaar lang een begrip

Manege Onder de Linde is een begrip in Beetsterzwaag en zelfs in Nederland. De manege is een plek voor alle soorten ruiters, van jong tot oud. Maar met het therapeutisch paardrijden voor mindervaliden neemt de manege een bijzondere plek in. Samen met partners als Talant en Revalidatie Friesland is de manege continu bezig om nieuwe en verbeterde les- en therapievormen te ontwikkelen. En dat al meer dan 30 jaar lang.

Zaterdag 22 september

vanaf 10.00 – 16.00 uur

Manege Onder de Linde

Helomareed 4

9244 GH Beetsterzwaag