Tegearre

DRACHTEN - Samen met Bij Bosshardt, De Zonnebloem, AanZet, Hart van Hoop, Inloophuis ’t Centrum en M.O.S. is de samenwerking Tegearre ontstaan. Tegearre werkt samen om mensen te verbinden met elkaar en hun omgeving. Dit wordt gedaan door ontmoetingsactiviteiten gezamenlijk te promoten en zo de vindbaarheid te vergroten. Tegearre staat voor gelijkwaardigheid, betrokkenheid en beschikbaarheid.

Iedereen wil zich gezien voelen en erbij horen. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact. De Week tegen Eenzaamheid 2018 is van donderdag 27 september t/m zaterdag 6 oktober.

Als start van de Week tegen Eenzaamheid heeft Tegearre op donderdag 27 september een bijeenkomst georganiseerd met interessante inleidingen en workshops met betrekking tot eenzaamheid. Deze bijeenkomst wordt bijgewoond door mensen die nauw betrokken zijn bij deze problematiek en mee willen denken over een duurzame aanpak van eenzaamheid in Smallingerland.

Kijk op: www.tegearreinsmallingerland.nl