Drachten loopt mee en staat stil bij kanker

DRACHTEN - In Drachten wordt vrijdag 28 en zaterdag 29 september de SamenLoop voor Hoop in Drachten voor KWF Kankerbestrijding gelopen.

Iedereen kan op z’n eigen manier een steentje bijdragen.

SamenLoop voor Hoop

De SamenLoop is een bijzondere belevenis. Teams wandelen 24 uur in estafette (het is géén wedstrijd) en zamelen geld in voor KWF Kankerbestrijding. De deelnemers staan stil bij kanker, maar vieren vooral het leven, dat we samen de dag dichterbij kunnen brengen dat er niemand meer sterft aan kanker.

Drachten doet mee

Sponsors zijn heel belangrijk voor een evenement als de SamenLoop. De organisatie wil graag alle kosten gesponsord krijgen, zodat de opbrengst voor het goede doel maximaal is. Sponsoring kan uitstekend door goederen, materialen of diensten beschikbaar te stellen. Maar er zijn ook sponsorpakketten, al vanaf een gering bedrag.

Daarnaast kunnen deelnemers de SamenLoop promoten, door binnen het eigen bedrijf of organisatie een team te vormen. Dat mag een bedrijfsteam zijn, maar ook een privé initiatief. Promotiemateriaal is beschikbaar

Meedoen

Er zijn genoeg mogelijkheden om je steentje bij te dragen zodat het doel wordt bereikt: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Meer informatie is te vinden op samenloopvoorhoop.nl/drachten.