Dopers Café

ROTTEVALLE - In de Doopsgezinde Kerk aan de Haven in Rottevalle wordt zondag 30 september om 15.30 uur een Dopers Café gehouden.

Het gaat goed met Nederland! De minister-president kan het niet vaak genoeg zeggen. Trouwens, velen hebben dat zelf ook zo ervaren: we kregen het, toen we eenmaal die verschrikkelijke oorlog achter de rug hadden, steeds beter. Vooral op economisch terrein. En ons motto werd: de volgende generatie moet het nog beter krijgen. Je gunt je kinderen toch het beste?

Als je de krant tegenwoordig goed leest besef je dat we eens goed moeten nadenken over wat we eigenlijk met ‘goed’ en ‘beter’ bedoelen. Welke problemen hebben we opgelost? Maar ook, en vooral: Welke nieuwe problemen hebben zich aangediend? Kunnen we ons ‘goed’ en ons ‘beter’ aan onze kinderen uitleggen, zeg maar : verantwoorden? Is het mogelijk (als het kan samen met hen) er een nieuwe invulling aan te geven?

Zondag 30 september wordt weer een Dopers Café gehouden, ’s middags van 15.30 tot 17.30 uur in de Doopsgezinde Kerk aan de Haven in Rottevalle.