Vivant Noorderpoort wordt Primera

DRACHTEN - De ondernemers Jelle en Daphne van Vivant Noorderpoort (op Winkelcentrum Noorderpoort) wijzigen per 1 oktober de formule naar Primera.

Dit betekent een inpandige verbouwing zodat de winkel er volgens Primera richtlijnen uit komt te zien. De verbouwing start maandag 1 oktober, vrijdag 5 oktober zal de winkel weer geopend zijn als Primera Noorderpoort en zijn alle klanten van harte welkom.

Jelle Wesselius: ,,Om onze klanten nu en in de toekomst de beste service te kunnen bieden, gaan wij deze verandering aan. De gezichten en het assortiment blijven vertrouwd, de winkel wordt (deels) vernieuwd. Dit alles als voorbereiding op de toekomst, aangezien er grote plannen voor het Winkelcentrum zijn en wij hier met Primera goed op in kunnen spelen.”

Primera heeft voor de klant vele voordelen, zo zijn er folderacties en kan men gebruik maken van de handige Primera spaarpas. Met deze pas profiteert de klant van vele extra’s en spaart hij voor gratis producten. Primera heeft ook landelijke bekendheid als keten en is daarom een aanwinst voor Winkelcentrum Noorderpoort.

Aan het huidige assortiment van de winkel van Jelle en Daphne verandert niet veel, zo kan men straks nog steeds terecht voor die mooie, gepaste wenskaart, een tijdschrift of het lot uit de loterij. Ook blijven Jelle en Daphne zelf zichtbaar in de winkel, ondersteund door personeel.

Daphne Kroes: ,,Service bieden vinden wij belangrijk in onze winkel. Dat persoonlijke praatje, maar ook het op de juiste en snelle manier helpen van klanten. Zo kan men vanaf oktober ook bij ons terecht voor het versturen van PostNL pakketjes en het kopen van (concert) tickets. Ook het cadeaukaarten assortiment wordt uitgebreid en vernieuwd, er komt een grote nieuwe cadeaukaarten wand in de winkel. Dit is echt een eyecatcher van Primera. Naast alle andere producten en services die wij nu al bieden, maken wij het aanbod van onze winkel op deze manier nog meer compleet. Zodat wij nu en in de toekomst onze klanten op de best mogelijke manier kunnen bedienen.”