Nieuwe Alpha voor Senioren van start in Drachten

DRACHTEN - In Drachten start dinsdag 2 oktober om 15 uur in het Ichtus Hûs een Alpha-cursus voor senioren.

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Drachten wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Alpha-senioren is speciaal bedoeld voor mensen vanaf 65 jaar. Samen met leeftijdsgenoten ga je in tien middagen op een heldere en aansprekende manier door de beginselen van het christelijk geloof. Alpha is vrijblijvend en gratis (alleen een bijdrage voor de kosten van de maaltijd).

De onderwerpen

Tijdens de middagen worden vijftien verschillende thema’s van het christelijk geloof besproken, waaronder: Wie is Jezus? Hoe leidt God ons? De Bijbel: waarom en hoe? Wie is de Heilige Geest? Hoe relevant is het christelijk geloof?

Het programma

De cursusmiddagen starten om 15.00 uur met een kopje koffie, waarna deelnemers luisteren naar een boeiende inleiding over het christelijk geloof. Vervolgens wordt doorgepraat over dit onderwerp. Elke keer wordt gezamenlijk gegeten en rond 18.30 uur wordt de middag afgesloten.

Meer informatie over Alpha Senioren of opgeven? Neem contact op met Ad en Rie Fraanje: (0512) 35 53 33, adf1939@hetnet.nl