De Langste Tafel

DRACHTEN/GORREDIJK - Sûnenz dekt donderdag 4 oktober 2018 om 17.00 uur twee lange eettafels.

Dit jaar kunnen mensen aanschuiven aan de eettafels in De Miente te Gorredijk en Sûnenz te Drachten. De lange eettafels worden georganiseerd in het kader van de Week tegen de Eenzaamheid. Onder het motto ‘Eet gezellig mee” is iedereen, jong en oud, van harte welkom aan deze gezellige lange eettafel.

Samen eten verbindt!

Samen eten is een leuke en gemakkelijke manier om mensen te ontmoeten en saamhorigheid te creëren. Daarom organiseert Sûnenz dit jaar voor de zesde keer De Langste Tafel. Vorig jaar schoven er in Drachten en Gorredijk gezamenlijk 630 mensen aan de lange eettafel.

De Langste tafel

Ook dit jaar hopen we met zo veel mogelijk mensen aan te schuiven bij een (h)eerlijke maaltijd. De maaltijd wordt gezamenlijk bereid door de Voedingsdienst van ZuidOostZorg en Restaurant Bysûnder, geïnspireerd op de Nieuwe Nederlandse Keuken; biologisch, vers, streek- en seizoensgebonden. U kunt deze avond rekenen op een (h)eerlijk herfstgerecht! Ook voor een vrolijke muzikale noot wordt gezorgd.

De kosten voor deze maaltijd zijn €5 p.p. (excl. drankjes). Aanmelden kan via de website: www.sunenz.nl of via tel. nr: 0512-305324 (ma t/m vr 8.00-15.30). ‘Eet gezellig mee!’ in: Sûnenz Drachten, Burg. Wuiteweg 140b of De Miente, De Hoop 4, Gorredijk. Let op: bij De Miente is beperkt plaats, dus wees er snel bij! Zijn er geen plekken meer beschikbaar in De Miente? Dan kunt u natuurlijk ook aanschuiven in Sûnenz Drachten!

De Langste Tafel in Sûnenz wordt mede mogelijk gemaakt door: Rentex Floron, Dijkstra Groente en Fruit, Van Huisstede, Blom Interieurs en is een initiatief van Coalitie Erbij.